Projecten en organisaties %1

Digitale voorzieningen maken Fryslân sterker

Digitale voorzieningen maken Fryslân sterker

09 december 2010
De provincie Fryslân gaat onderzoeken hoe digitale voorzieningen kunnen bijdragen aan een sterkere samenleving. Samen met partners wil de provincie kijken hoe we optimaal gebruik kunnen maken van digitale ontwikkelingen. Dat moet bijdragen aan een nog betere kwaliteit van leven in Fryslân en een sterkere economische groei.

Website Vijlenplein in de lucht

Dorpscommissie heeft nieuw communicatiemiddel

Tijdens een werkbezoek van de gemeente Vaals op 14 mei j.l. aan Vijlen, presenteerde de Dorpscommissie Vijlen haar eigen website. De site wordt gerund door vrijwilligers en het webteam bestaat uit een professionele websitebouwer, een communicatieadviseur, twee webmasters en twee commissieleden die zorgdragen voor een verantwoorde redactie.

Locatie

Verenigde Staten
US

Welkom op de site van Heijningen

Hallo allemaal,

Geweldig, die vele (dorps)website's!

Toch wil je uniek zijn, veel info kunnen weergeven. Vandaar een nieuwe website over en voor Heijningen.

P.s. is er een site waar alle dorpswebsite's staan vermeld? (anders hierbij een idee)

Door het Brabantse en Limbugse land (van dorp naar dorp - visueel)

Ik heb er zin in!

Groetjes,

Paul

 

Locatie

Verenigde Staten
US

Digitaal dorp Vorstenbosch

www.vorstenbosch-info.nl biedt een bundeling van digitale informatie over, door en voor Vorstenbosch. Doelstelling is om één ingang op de digitale snelweg te hebben voor Vorstenbosch. Evenementen en activiteiten, informatie van verenigingen, bedrijven en inwoners, informatie over het heden en verleden van Vorstenbosch en alle links naar Vorstenbossche websites zijn in principe te vinden op deze website. De website richt zich met name op huidige, ex, toekomstige, en in den vreemde

Locatie

Verenigde Staten
US

MooRooi, website voor Sint Oedenrode

MooiRooi-banner-200x49 Er bestaat geen twijfel over dat Sint-Oedenrode op de kaart staat en jaarlijks door vele duizenden toeristen wordt bezocht.

Met onze nieuwe website Mooi Rooi zetten wij Sint-Oedenrode nog beter op de kaart.
Voor haar inwoners en bezoekers en verder voor iedereen die belangstelling toont voor onze schitterende gemeente.

Locatie

Verenigde Staten
US

Americaweb.nl

Ga naar de site van America en vind daar alles over dit mooie Horster kerkdorp aan de rand van De Grote Peel. U vindt er informatie en foto's over o.a. America zelf, De Dorpsraad, het verenigingsleven, de ondernemers, de muziek, linkjes naar Americaanse webpagina's, de actualiteit van het moment en nog veel meer. Een bezoekje waard dus...

Locatie

Verenigde Staten
US

Dorpen.nl

Webportaal naar dorpswebsites in Friesland. Weergave op de kaart van Friesland. Er wordt gewerkt aan een nieuwe site op basis van Google maps, met een kaart waar dorpwebsites in geheel Nederland op weergegeven kunnen worden.