Subsidie Leefbaarheid en Gemeenschapsvoorzieningen

Bergharen kan haar plan realiseren!
Het Wijchense dorp Bergharen heeft succesvol subsidie aangevraagd voor het herinrichten van het voormalige korfbalveld achter Kulturhus De Zandloper. Dankzij het project van de Leefbaarheidsgroep zal deze groene long worden ingericht als activiteitenveld, speel- en beweegtuin voor jong en oud. Het schitterende plan, dat met hulp vanuit de Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij en advies van Arcadis tot stand is gekomen, vindt u hier.

Het Kenniscentrum deelt voorbeelden
Het Kenniscentrum L&G deelt graag voorbeelden zodat initiatiefnemers van elkaar kunnen leren. U vindt nu twee voorbeelden van dorpshuizen en het voorbeeld van het ontmoetingsveld in Bergharen op onze site, klik hier. Wilt u uw succesverhaal ook delen? Stuur dan een mail naar info@vkkfdg.nl.

Eind januari kunt u weer subsidie aanvragen
De subsidieregels worden momenteel aangepast. Eind januari staat het aanvraagformulier weer online en tot 15 april kunnen initiatiefnemers hun project indienen voor subsidie. Zoekt u advies bij uw project? Meldt uw vraag dan bij het Kenniscentrum L&G via dit formulier.