Beleefdedag.nl

Samen met de KBO-Horst, de gemeente Horst aan de Maas en de Zorggroep Noord-Limburg, heeft Synthese een website samengesteld waarin alle recreatieve en sportieve activiteiten voor en door ouderen zijn opgenomen. Het betreft activiteiten in de gemeenten Horst aan de Maas, Sevenum en Meerlo-Wanssum. De vermelde activiteiten en dus ook die activiteiten die plaatsvinden in Berkele Heem, Elzenhorst en Sevenheym, staan in principe open voor alle senioren.

De website biedt ook de mogelijkheid tot activiteitenbemiddeling. Deze servicedienst maakt het mogelijk dat personen vanaf 55 jaar, met dezelfde behoefte op het terrein van recreatie, met elkaar in contact kunnen worden gebracht. Wandelen, kaarten, winkelen, koffie drinken op een terrasje, een museum bezoeken of een dagje reizen met de trein. Het is niet alleen leuk, maar ook gezellig als je deze activiteiten met z'n twee├źn of met meerderen kunt doen. Maar wat moet je doen als je alleen bent en niemand kent om samen iets te ondernemen?

Je kunt dan de website www.beleefdedag.nl op het internet aanklikken en kijken of er bij de activiteitenbemiddeling een advertentie bij is die jou aanspreekt. De advertenties zijn anoniem, maar de namen zijn wel bekend bij Synthese. Als je serieus wilt reageren op een advertentie, dan zal Synthese voor de bemiddeling c.q. de match zorgen.

Mocht u naar aanleiding van de website willen reageren, dan kunt u contact opnemen met Synthese te Horst, tel. 077 - 3978500.

Locatie

Verenigde Staten
US